Janssen Installaties

We staan voor service kwaliteit duurzaamheid

Janssen Installaties sinds 2012

Janssen Installaties is opgericht in 2012 door mij, Max Janssen, en sindsdien hebben we een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbaar en deskundig installatiebedrijf. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een team van ervaren professionals die streven naar uitmuntendheid in onze dienstverlening.

Met trots kunnen we zeggen dat we door de jaren heen talloze tevreden klanten hebben bediend. Onze focus ligt altijd op het leveren van hoogwaardige installaties en het bieden van de beste service aan onze klanten.

Bij Janssen Installaties geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. We blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends in de installatiebranche om onze klanten altijd de meest innovatieve oplossingen te kunnen bieden. Ons team bestaat uit goed opgeleide vakmensen die passie hebben voor hun werk en streven naar vakmanschap in alles wat ze doen.

We hechten ook veel waarde aan een persoonlijke benadering. We luisteren naar de specifieke behoeften en wensen van elke klant en zorgen ervoor dat we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan hun verwachtingen. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Van jongs af aan

Als kind ging ik al vaak met mijn vader, Ruud Janssen, mee om te helpen bij diverse klussen, waaronder loodgieterswerk en keukenmontage. Die ervaringen hebben een diepe indruk op me gemaakt en ik wist al op jonge leeftijd dat ik meer wilde doen in dit vakgebied. Ik besefte dat dit mijn ding was en ik wilde mijn eigen weg gaan binnen de installatiebranche. Deze vroege betrokkenheid en passie hebben mij gevormd en hebben bijgedragen aan mijn vastberadenheid om bij te dragen aan het succes van Janssen Installaties.

Erkend Vaillant installateur

Janssen Installaties is een trotse erkend installateur van Vaillant, een marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Met meer dan 140 jaar ervaring in het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, is Vaillant toegewijd aan het beschermen van het milieu en het verminderen van de CO2-uitstoot. Als erkend installateur van Vaillant-producten, is Janssen Installaties gepassioneerd om bij te dragen aan een groene toekomst en klimaatneutraaliteit. Met hun expertise en toewijding aan duurzame totaaloplossingen, staan ze aan de voorhoede van de verwarmingstechnologie en bieden ze hoogwaardige producten en betrouwbare service aan hun klanten.
Erkend installateur Vaillant

We staan klaar om u te helpen

Bij Janssen Installaties staan we klaar om u te helpen bij al uw installatiebehoeften. Of het nu gaat om loodgieterswerk, dakwerk, sanitair, klimaatinstallaties of elektrotechniek, wij bieden vakkundigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen assisteren bij uw projecten.