Janssen Installaties

Van loodgieterswerk airconditioning zonnepanelen dakbedekking CV-installaties onderhoud sanitair badkamers tot warmtepompen

Onze diensten

Ons team staat klaar voor loodgieterswerk, inclusief riool- en waterleidinginstallaties. Daarnaast verzorgen we zink & dakwerk met hoogwaardige EPDM dakbedekking en isolatieoplossingen. Voor uw sanitair en badkamers leveren we kwalitatieve producten en professionele installaties. Wilt u een complete badkamerrenovatie van A tot Z? Daarbij nemen wij het hele proces voor onze rekening. Tevens zijn we gespecialiseerd in klimaatinstallaties zoals vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen, airco’s en CV-ketels. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor rioolontstopping, elektrotechnische werkzaamheden en onderhoud van uw eigen installaties zoals CV-ketels en waterpompen.

Klimaatinstallaties

Van warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming, CV-ketels en airco’s om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren.

Loodgieterswerk

Van sanitair installaties, onderhoud van verwarmingssystemen tot de aanleg en reparaties van leidingen.

Onderhoud

Janssen Installaties verzorgt ook het onderhoud van de door ons geïnstalleerde CV-ketels en warmtepompen.

Sanitair & badkamers

Voor de montage, installatie en renovatie van sanitair en badkamers bent u ook bij Janssen Installaties aan het juiste adres.

Riool ontstopping

Het verwijderen van obstructies in het rioolsysteem om de doorstroming van afvalwater te herstellen.

Elektrowerk

De installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen en apparatuur. We werken altijd veilig en betrouwbaar

Zink & dakwerk

Voor de montage en installatie van EPDM dakbedekking en zinken dakgoten kunt u bij Janssen Installaties terecht. Ook isolatie oplossingen zijn mogelijk.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van de door ons aangeboden klimaatinstallaties? Neem dan contact met ons op en ontvang binnen 24 tot 48 uur een vrijblijvende offerte op maat.