Janssen Installaties

Installateur van warmtepompen CV-ketels vloerverwarming airconditioning zonnepanelen

Klimaatinstallaties

In ons streven naar een duurzame en milieuvriendelijke wereld worden klimaatinstallaties steeds belangrijker. Warmtepompen, vloerverwarming, airconditioning, zonnepanelen en CV-ketels dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het besparen van energie. Met de opwarming van de aarde en de steeds hogere energierekeningen is het niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk om te investeren in deze technologieën. Door te kiezen voor deze klimaatinstallaties kun je niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een schonere en gezondere leefomgeving voor onszelf en de generaties na ons.

Onze klimaatinstallaties

Janssen Installatietechniek is gespecialiseerd in het verzorgen en installeren van diverse klimaatinstallaties voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zo bieden we onder andere vloerverwarmingssystemen voor een behaaglijk binnenklimaat, warmtepompen voor duurzame verwarming en koeling, zonnepanelen voor duurzame energieopwekking, airco’s voor verkoeling tijdens warme dagen en CV-ketels voor traditionele verwarmingssystemen. Door onze expertise op het gebied van klimaattechniek bieden we oplossingen die bijdragen aan comfort en duurzaamheid.

Warmtepomp

Verminder CO2-uitstoot en verlaag uw energierekening met een warmtepomp. Door op een efficiënte en milieuvriendelijke manier warmte uit lucht, grond of water te halen en een woning of gebouw te verwarmen.

Vloerverwarming

Het nut van vloerverwarming is dat het zorgt voor een gelijkmatige, comfortabele en energie-efficiënte verwarming van een ruimte, zonder dat er radiatoren nodig zijn die ruimte innemen en de esthetiek van de kamer beïnvloeden.

Airconditioning

Airconditioning is van essentieel belang in het reguleren van de temperatuur en vochtigheid van een woning of bedrijfspand, wat zorgt voor een comfortabele en gezonde omgeving voor bewoners en werknemers.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor ze zowel economische als ecologische voordelen bieden.

CV-ketel

Een CV-ketel is een apparaat dat verantwoordelijk is voor het leveren van warm water en het verwarmen van de woning door middel van het verbranden van gas.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van de door ons aangeboden klimaatinstallaties? Neem dan contact met ons op en ontvang binnen 24 tot 48 uur een vrijblijvende offerte op maat.